آلومینیوم و صنایع روز دنیا

آلومینیوم و صنایع روز دنیا

فلز آلومینیوم و همچنین پروفیل آلومینیوم یکی از یکی از پرکاربرد ترین فلزات در صنایع مختلف است.

این فلز که بیشتر در قالب پروفیل آلومینیوم مورد استفاده قرار میگیرد توانسته است به خوبی جایگاه خود را در صنایع بیاید و نقش بسزایی در رشد صنایع داشته باشد.

از مهمترین ویژگی های این آلومینیوم و صنایع روز دنیا شکل پذیر بودن پروفیل آلومینیوم می باشد که توانسته جای آهن را پر نماید.

وزن سبک و مناسب پروفیل آلومینیوم از دیگر ویژگی های کاربردی است که در صنایع هوایی خائز اهمیت است.

پروفیل آلومینیوم جایگاه خود را همواره حفظ کرده و در دو زمینه ساختماني و صنعتي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

ویژگی دیگر آن تبادل دماست که یکی از مهم‌ ترین تفاوت‌هاي پروفیل آلومینیوم با آهن در این است كه پنجره‌های آهنی انرژی بیشتری را هدر مي‌دهند، ولی پنجره‌هاي آلومینیومی اینگونه عمل نمی کنند و این در بهینه ‌سازی مصرف انرژی بسیار مهم است،

زیبایی آلومینیوم خاطر رنگ روشن و سفیدش حس زیبایی و تمیزی بیشتری به ساکنان خانه مي‌دهد.

کاربرد پروفیل آلومینیوم به دلیل قابلیت شکل پذیری، مقاومت در برابر زنگ زدگی و رنگ زیبایی که دارد، رشد بسیار سریعی را در چند سال اخیر تجربه کرده‌است.

پروفیل در و پنجره آلومینیوم تقریبا استفاده از پنجره‌های آهنی را منسوخ کرده و سهم بسیار زیادی از بازار در و پنجره را در صنعت ساختمان سازی برای خود تصاحب کرده است.

دلیل این محبوبیت بسیار بالا را می‌توان مقاومت بسیار بالا نسبت به آهن و البته شاید مهمتر از آن زیبایی و ظرافت این نوع پروفیل دانست.

کاربرد پروفیل آلومینیوم در صنایع مختلف

مهمترین کاربرد پروفیل آلومینیوم را می‌توان در صنعت ساختمان دانست اما نمی‌توان استفاده از این مصالح را در صنایع دیگر نیز نادیده گرفت.

آلومینیوم یک فلز نرم، سبک و شکل پذیر است؛ همچنین پروفیل‌های ساخته شده از این فلز به دلیل خاصیت ضد زنگ بودن، از دوام و عمر بالایی برخوردار است و هزینه نگهداری و تعمیرات پایین، قیمت پروفیل آلومینیوم را از نظر اقتصادی به صرفه می‌کند.

ظرافت و رنگ روشن این پروفیل را نیز اگر به دیگر خصوصیات آلومینیوم  که درباره آنها صحبت کردیم اضافه کنیم، یکی از بهترین مصالح لازم برای تولید قاب در و پنجره پروفیل آلومینیوم خواهد بود.

یکی دیگر از فواید به کار بردن پروفیل آلومینیوم را می‌توان رنگ پذیری این فلز دانست.

رنگ‌های متنوع این پروفیل، جذابیت بسیار بالایی برای صاحبان خانه و همچنین طراحان دارد و این موضوع آلومینیوم را به یکی از گزینه‌های مهم در صنعت ساختمان تبدیل کرده است.

همانطور که گفتیم پروفیل آلومینیوم فقط در صنعت ساختمان سازی کاربرد ندارد؛ در صنعت برق و الکترونیک به دلیل وزن سبک و مقاومت بالا این مصالح، از آنها در ساخت دکل‌های بلند انتقال برق فشار قوی استفاده می‌شود.

از آلومینیوم در ساخت لوازم خانگی و همچنین لوازم مهندسی در حال افزایش است.

فرایند تولید پروفیل های آلومینیومی، به شیوه اکستروژن بوده و عمده پروفیل های صنعتی آلومینیومی در داخل کشور تولید می گردند.

سطح مقاطع پروفیل ها دارای تنوع بسیاری بوده و عمدتا به دلیل ساختار فضایی و همچنین نسبت مناسب مقاومت خمشی به وزن، از گزینه های بسیار مناسب جهت ساخت قاب های سبک و شاسی ماشین الات مهندسی در صنعت می باشند.

این خصوصیت در کنار وزن پایین تر آلومینیوم در مقایسه با سایر فلزات صنعتی موجب شده است تا پس از فولاد، پر کاربردترین فلز صنعتی در جهان باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس و پشتیبانی 09153166173