برای هر شیشه سکوریت موجود در درب های اتوماتیک از دو مدل فریم دور شیشه استفاده میشود که در نهایت چهار طرف شیشه با فریم محصور میشود و فریم های روبروی هم از یک نوع هستند. دور هر شیشه سکوریت دو عدد پروفیل به صورت افقی و دو عدد پروفیل به صورت عمودی نصب می شود. پروفیل های افقی که در قسمت بالا و پایین شیشهی سکوریت قرار میگیرند پروفیل کف و پروفیل های عمودی که در طرفین شیشهی سکوریت قرار دارند پروفیل بغل نامیده میشوند. به کل این ساختار اصطلاحاً یک لت میگویند.
فریم درب اتوماتیک شیشهای از اجزای مهم در استحکام و زیبایی درب اتوماتیک محسوب میشود و در انتخاب و نصب این فریمها باید نهایت دقت را در نظر داشت. این فریمها در رنگها و طرح های مختلفی عرضه میشود که از نظر نوع آلیاژ، رنگ و اندازه باهم متفاوتاند تا هماهنگی و هارمونی بیشتری با محیط داشته باشند درنتیجه قیمتهای مختلفی نیز دارند ولی رنگ مشکی مات آن بیشتر مورد استقبال قرار گرفته و برای مکان های عمومی مناسب ترین گزینه است.
فریم های درب اتوماتیک برای انواع درب دستی کشویی نیز کاربرد دارند میتوان برای بالا بردن کیفیت کار از ریل و هنگر های درب اتوماتیک برای این درب استفاده کرد. امروزه برای انواع درب های لولایی فریمدار نیز از فریم درب اتوماتیک استفاده میشود.
شیشه داخل شیار های فریم کفی و ارتفاعی قرار میگیرد در بیشتر موارد از شیشه 10 میل استفاده میشود و پس از قرار گرفتن شیشه داخل این شیارها و پیچ شدن آنها لاستیک مخصوص در چهار طرف شیشه فیکس میشود.
انواع فریم درب اتوماتیک شیشه ای از نظر ظاهری:
- فریم باریک درب اتوماتیک شیشه ای: این فریم ها دارای عرض 3.5 سانتیمتر و فریم کفی 6 سانتیمتری می باشد. از آنجائیکه ضخامت این فریم ها باریک است برای شیشه هایی با ضخامت و وزن کم استفاده می شود و تحمل بار شیشه هایی با ضخامت 8 میل به بالا را ندارد. از این فریم ها در درب اتوماتیک شیشه ای فریم لس و درب های شیشه ای با طرح اتوماتیک استفاده می شود. این فریم ها برای درب های شیشه ای معمولی که هر کدام 100 کیلو گرم وزن دارد، مناسب می باشد.
- فریم پهن درب اتوماتیک شیشه ای: این فریم دارای عرض 8 سانتیمتر و فریم کفی 8 سانتیمتر می باشد که برای شیشه هایی با ضخامت بالا با وزن بالا کاربرد دارد. به همین جهت در ساخت این فریم ها به استحکام آن توجه بسیاری می شود. این فریم ها برای درب های شیشه ای سفارشی که وزن بالایی دارند استفاده می شود.
مزایای فریم درب اتوماتیک شیشه ای:
1.از ورود یا خروج گرما و سرما به داخل جلوگیری میکند. بنابراین در مصرف انرژی صرفه جویی می شود.
2.باعث کاهش صدا در هنگام باز و بسته شدن درب اتوماتیک می شود.
3.منجر به افزایش سرعت درب می شود.
4.نیاز به مصرف برق بالا ندارد بنابراین در هزینه های ناشی از مصرف برق صرفه جویی می شود.
5.ظاهر و طراحی زیبایی به درب اتوماتیک می بخشد.
6.به سرعت و بدون نیاز به وسایل جانبی نصب می شود.
7.از شیشه در برابر شکستن محافظت می کند.
8.ایمنی درب را افزایش می دهد.
انواع فریم درب اتوماتیک شیشه ای: از نظر کاربرد
مزایای استفاده از درب اتوماتیک شیشه ای با توجه به محل قرار گیری و کاربرد آن به انواع مختلفی تقسیم می شود:
1.فریم کناری یا بغل که در اطراف درب نصب می شود و دارای ابعاد 6-2.5 سانتیمتر است.
2.فریم کفی که در کف درب اتوماتیک استفاده می شود و دارای ابعاد 6-7.5-8-10 سانتیمتر می باشد.
3.فریم u شکل که برای پوشش درزهای درب اتوماتیک کاربرد دارد.
4.فریم در پوش
5.فریم کاور
فریم درب اتوماتیک شیشه ای چگونه ساخته می شود؟
در ابتدا فریم ها با توجه به نوع درب اتوماتیک طراحی می شوند. سپس اندازه گیری شده و برش می خورند. برای قرار گرفتن در شیشه نیاز به یراق آلاتی از جمله فیکسچر و لاستیک دارند. فریم ها معمولا از جنس آلومینیوم یا استیل ساخته می شوند.
انواع فریم های درب شیشه ای اتوماتیک:
1.فریم آلومینیومی:
فریم های آلومینیومی موجود در درب های شیشه ای اتوماتیک در دو مدل پهن و باریک به بازار عرضه می شود. رنگ این فریم ها به طور معمول نقره ای بوده ولی می توان آن را با توجه به دکوراسیون سلیقه مشتری در رنگ های مختلف نیز تولید کرد.
2.فریم با روکش استیل:
فریم های آلومینیومی با روکش استیل موجود در درب های شیشه ای اتوماتیک بسیار ظریف و زیبا بوده و دارای رنگ های متنوعی می باشد. بر روی این فریم یک لایه ورق استیل قرار گرفته تا کیفیت بیشتری داشته باشد.
تولیدکننده فریم درب شیشه ای در مشهد:
افتخار شرکت ما (آلومینیوم پادرناز) این است که به عنوان یک مجموعه کاملا ایرانی با تلاش و کارآفرینی برای جوانان این مرز و بوم ، کالای با کیفیت ایرانی به مشتریان عزیز خود ارائه میدهیم.